Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banca Transilvania a majorat dobânzile la depozite pentru persoanele fizice și juridice

www.zf.ro
banca transilvania

Banca Transilvania a majorat dobânda la produsele de economisire în lei şi valută pentru persoanele fizice şi juridice, cele mai mari dobânzi oferite fiind la depozitele pe 1, 2 şi 3 ani.

"Cu majorări de până la 2%, prin creşterea dobânzilor banca doreşte să susţină siguranţa financiară a românilor. Cele mai mari dobânzi oferite de BT sunt la depozitele pe 1, 2 şi 3 ani. Banca a crescut şi în aprilie a.c. dobânzile la produsele de economisire în lei pentru persoanele fizice şi juridice", se arată într-un comunicat al băncii transmis marţi AGERPRES.

Pentru persoanele fizice şi juridice, dobânda la depozitul pe o lună creşte cu 0,75 pp, la 4,75%, pentru depozitul pe 3 luni creşte la 5% (+0,65%), pentru depozitul pe 6 luni 5,5% (+1%), pentru depozitul pe 12 luni 6% (+1,25%), pentru depozitul pe 24 de luni 6,75% (+1,9%) iar pentru depozitul pe 36 de luni 7% (+2%)

De asemenea, BT a modificat şi dobânda anuală pentru contul de economisire KidCONT, care este acum de 5% pe 12 luni, după o creştere de 0,75%, potrivit Agerpres.ro.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România, acoperind toate segmentele de clienţi şi linii de business în sectorul financiar. Banca are peste 19% cotă de piaţă, 3,6 milioane de clienţi, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. BT are un rating AAA+, conform Brand Finance Banking (2022).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.