Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banca Transilvania achiziţionează Certinvest Pensii

www.zf.ro
banca transilvania

Grupul Financiar Banca Transilvania achiziționează 100% din Certinvest Pensii, extinzându-şi serviciile în domeniul pensiilor administrate privat, potrivit unui document prezent pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti, potrivit Mediafax.

“Am preluat în anul 2015 compania de administrare a fondului de pensii facultative Pensia Mea pe care am dezvoltat-o cu o echipa de profesionişti sub brandul Certinvest, crescând astfel activele administrate cu peste 90%”, declară Eugen Voicu, Acționar Fondator, Grupul Certinvest.

După semnarea agajamentului ferm de astăzi urmează etapa de primire a aprobării achiziției din partea Autorității de Supraveghere Financiară.

Certinvest Pensii, singurul jucător local dintre administratorii de fonduri de pensii din România, administrează peste 75 de milioane de lei într-un fond de pensii facultative care are peste 9.500 de participanți.

BT Asset Management S.A.I. este compania Grupului Financiar Banca Transilvania, specializat în administrarea de investiții prin fonduri deschise şi închise. BTAM are în prezent peste 3,9 miliarde lei active, 14 fonduri deschise de investiții în administrare şi peste 40.000 de clienți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.