Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banca Transilvania este partenerul principal al Capitalei Europene a Culturii 2023

www.zf.ro
banca transilvania

Banca Transilvania este partenerul principal al Capitalei Culturale Europene 2023 - Timişoara, conform unui comunicat al băncii, informează Agerpres.

"Felicităm Timişoara pentru acest titlu. Pentru noi, Timişoara 2023 este un proiect de ţară şi ne vine natural să ne implicăm pentru că simţim că este rolul nostru să fim acolo, să finanţăm, să susţinem România şi românii. Întreaga efervescenţă culturală, turistică şi socială care se construieşte în jurul acestui titlu poate genera investiţii, prosperitate şi poate fi startul unui cerc virtuos. Se creează competenţe în diferite industrii - cum ar fi cele creative sau turism - şi care contribuie la dezvoltarea sustenabilă a oraşului şi a regiunii. Îi invităm pe timişoreni să se bucure de tot ce înseamnă acest proiect, iar pe românii din întreaga ţară, să viziteze Timişoara", a declarat Omer Tetik, director general, Banca Transilvania.

Parteneriatul BT pentru Timişoara 2023 presupune, pe de o parte, că banca susţine la nivel centralizat promovarea şi comunicarea proiectului, precum şi proiectele mari ale Centrului de Proiecte Timişoara şi ale Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş în baza unei sponsorizări. Pe de altă parte, Banca Transilvania se angajează să susţină descentralizat Programul Cultural Timişoara 2023, ONG-urile şi operatorii care implementează Timişoara 2023. Totodată, BT va pune la dispoziţia operatorilor din Programul Cultural Timişoara 2023 produse şi soluţii de finanţare concepute pentru a susţine activitatea acestora şi programul.

Capitala Europeană a Culturii este un titlu onorific conferit, pentru un an, de Parlamentul European unui oraş sau mai multor oraşe, în urma evaluărilor candidaturilor localităţilor participante la competiţie. Acesta contribuie la dezvoltarea culturală, socială şi economică a unor localităţi şi regiuni din Europa.

Trei oraşe au fost desemnate Capitale Culturale Europene în 2023 - pe lângă Timişoara, este vorba de Elefsina (Grecia) şi Veszprem-Balaton (Ungaria).

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei, acoperind toate segmentele de clienţi şi linii de business în sectorul financiar. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are 20% cotă de piaţă, 3,8 milioane de clienţi, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.