Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banca Transilvania permite clienţilor persoane fizice să deschidă conturi de PFA de la distanță

www.zf.ro
banca transilvania

Clienţii persoane fizice ai Băncii Transilvania pot deschide un cont de Persoană Fizică Autorizată (PFA) de la distanţă, fără să se mai deplaseze la sucursalele din ţară.

Potrivit unui comunicat al băncii, transmis joi AGERPRES, una dintre condiţiile noii măsuri este ca PFA să aibă deja cont de persoană fizică deschis la Banca Transilvania.

Citește și: Comisia Europeană știe când se termină criza: Propune INTERZICEREA deplasărilor neesenţiale către UE până la 15 mai

Alţi paşi pe care clienţii trebuie să-i parcurgă pentru a putea să-şi deschidă de la distanţă un cont de PFA sunt: apelarea numărului de telefon 0264 30 80 00; primirea unui SMS cu un link către aplicaţia BT Visual Help; selectarea, în BT Visual Help: persoana fizică, iar din meniul principal alegerea opţiunii de deschidere cont de PFA.

Ulterior acestor operaţiuni, Banca Transilvania va lua legătura cu clientul în maximum 24 de ore pentru finalizarea deschiderii contului, după care acesta va primi un link pe e-mail, valabil 72 de ore, unde trebuie încărcate o serie de documentele scanate.

Documentele în original trebuie depuse la oricare dintre sediile Băncii Transilvania în cel mult în 30 de zile de la încheierea stării de urgenţă.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

Banca Transilvania a obţinut un profit net de 1,621 miliarde de lei anul trecut, în creştere cu 32,93% comparativ cu 2018, potrivit rezultatelor financiare preliminare.

Grupul Financiar Banca Transilvania a raportat, anul trecut, un profit net consolidat de 1,848 miliarde de lei, în creştere cu 46,59% faţă de 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.