Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bani pentru KazMunaiGas

pixabay.com
diverse, bani

Statul face primul pas spre înființarea fondului de investiții de 1 miliard de dolari pentru plasamente în sectorul energetic românesc, convenită în 2013 prin memorandumul semnat cu compania de stat kazahă KazMunayGas în vederea reglării datoriilor bugetare istorice ale Rompetrol.

Demersul ar putea, însă, eșua din cauza dublului sechestru instituit asupra platformei Petromidia, principalul activ deținut de kazahi în România, respectiv atât de către DIICOT, cât și de către ANAF.

ULTIMA ORĂ: Simpatizant ISIS, expulzat din România

Dragnea, OFERTĂ PUBLICĂ pentru Mircea Geoană

Astfel, Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie (SAPE), entitatea controlată de Ministerul Energiei și desemnată de acesta să reprezinte statul în viitorul fond de investiții ce trebuie înființat alături de KMG International, fosta Rompetrol Group și actualmente divizie a KazMunayGas, a lansat o procedură de selecție de oferte pentru achiziționarea de servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică a SAPE pe parcursul derulării etapelor înființării Fondului Kazah-Român.

"Termenul limită de depunere a ofertelor este 7 septembrie 2016, ora 10.00", se arată într-un anunț al SAPE, informează profit.ro.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.