Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi DEZVĂLURI despre divorțul lui Bill Gates: relația sa cu Melinda era 'lipsită de iubire'

EXQUIS
Bill Gates

Înainte ca vestea divorțului lui Bill Gates de soția sa să devină publică, el le-a spus prietenilor de golf despre problemele de relație ale cuplului și chiar și-ar fi descris căsătoria ca fiind lipsită de iubire, potrivit unor informații publicate de New York Post, informează BusinessInsider.com.

„Bill a vorbit cu prietenii apropiați de pe terenul de golf”, a declarat o sursă pentru Post. "Le-a spus cu ceva timp în urmă că căsătoria a fost lipsită de iubire, că s-a terminat de ceva timp și că trăiesc vieți separate."

Gates, un jucător de golf înrăit, se afla la conacul său de 12,5 milioane de dolari de la The Vintage Club, un club de golf exclusiv din California, când a fost publicată știrea despre divorțul său, a declarat marți o sursă pentru Page Six. A stat acolo de trei luni, a spus sursa.

Ultimul articol al The Post se alătură unui număr tot mai mare de știri care sugerează o relație dificilă în cuplu în ultima perioadă, în contrast cu declarațiile lor publice. French Gates a declarat pentru Insider în 2019 că soțul ei a fost „incredibil de susținător” și a încurajat-o să-și dezvolte cariera. Ea a adăugat că cuplul încă mai prepară mâncărurile împreună în fiecare seară pentru a menține căsnicia.

Anunțându-și divorțul pe 3 mai, cuplul a declarat într-o declarație comună: „Nu mai credem că putem crește împreună ca cuplu în următoarea fază a vieții noastre.”

French Gates a declarat în dosarele de divorț că căsătoria lor de 27 de ani a fost „iremediabil ruptă”. Ea a adăugat că cei doi erau deja separați.

Daily Beast a raportat că și-a avertizat soțul cu ani mai devreme despre Epstein, despre care se știa că a fost condamnat pentru infracțiuni sexuale înainte ca cei doi să fi început să se întâlnească pentru afaceri. Dorința lui Gates de a se întâlni cu Epstein a făcut-o „furioasă”, a raportat publicația, citând surse apropiate cuplului.

O sursă le-a spus oamenilor că cuplul a vrut să aștepte până când fiica lor cea mai mică a împlinit 18 ani înainte de a anunța divorțul, în timp ce New York Post a raportat că este posibil să fi temporizat anunțul pentru a evita confruntarea cu adunarea anuală a acționarilor lui Warren Buffett.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.