Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărba urmărit la nivel internațional, prins de polițiștii din Dolj

politie, banda

Un bărbat de 36 de ani din Craiova, urmărit la nivel internaţional de autorităţile judiciare din Ungaria pentru mituire şi falsificare de documente, a fost prins, luni, de poliţiştii din Dolj, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, relatează agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat remis marţi de IGPR, pe numele bărbatului din Craiova autorităţile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunilor de mituire şi falsificare de documente.

Mișcări de TRUPE la București după atentatul de la Manchester

Acesta a fost prins în cadrul unei acţiuni a poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentul Urmăriri, în cooperare cu poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova, pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii. 

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Curţii de Apel Craiova, în vederea demarării procedurilor de predare către autorităţile din Ungaria. 

Pentru depistarea urmăritului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.