Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat accidentat mortal pe o trece de pietoni din localitatea Chichiş

stirileprotv.ro
trecere-pietoni
Potrivit sursei citate, acesta a fost lovit de o autoutilitară, condusă de un tânăr în vârstă de 21 de ani, care este cercetat pentru ucidere din culpă.

"În data de 16.11.2022, în jurul orei 06:30 poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că pe DN11 a avut loc un accident de circulaţie soldat cu o victimă. Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 11, în localitatea Chichiş, a accidentat un bărbat de 67 de ani care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni. Din nefericire, în urma accidentului a rezultat decesul pietonului" , menţionează reprezentanţii Poliţiei.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic şi a fost testat preliminar pentru depistarea prezenţei de substanţe psihoactive în organism, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov au precizat că la ora la care s-a produs accidentul, în zonă vizibilitatea era bună, iar carosabilul uscat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.