Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat acuzat de proxenetism, arestat la domiciliu

arestDomiciliu
"Faţă de persoana în cauză, la data de 19 octombrie a.c., judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus aplicarea măsurii arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Vă reamintim faptul că, la data de 18 octombrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu au reţinut un sibian în vârstă de 26 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism (3 acte materiale), conducere fără permis (3 acte materiale) şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat (3 acte materiale)", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, "sibianul este bănuit că, în perioada mai - iunie a acestui an, ar fi determinat mai multe tinere să practice prostituţia în judeţul Sibiu, atât stradal, cât şi la domiciliile clienţilor. În cursul presupusei activităţi infracţionale amintite, sibianul ar fi săvârşit şi infracţiuni la regimul rutier."

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 18 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale au luat măsura reţinerii bărbatului pentru 24 de ore.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.