Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat aflat în Registrul agresorilor sexuali a atacat! Victima a fost o tânără care era în vizită la Piteşti

romaniatv.net
hartuire sexuala

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, al cărui nume figurează în Registrul agresorilor sexuali, este cercetat de poliţiştii şi procurorii argeşeni pentru tentativă de viol, după ce a intrat în toaleta publică dintr-un parc din Piteşti peste o tânără pe care abia o cunoscuse. Victima are 20 de ani şi se afla în vizită la Piteşti, femeia scăpând după ce s-a opus agresorului, determinându-l să fugă, anunță news.ro.

Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Piteşti, fapta a avut loc în 2 octombrie, iar agresorul a fost prins joi, în condiţiile în care, imediat după tentativa de viol, bărbatul a reuşit să fugă.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că bărbatul în vârstă de 49 de ani, din Piteşti, a intrat în vorbă cu o tânără de 20 de ani, pe o stradă din oraş, femeia, care un părinte român, fiind în vizită în judeţul Argeş şi vorbind foarte puţin limba română

El a mers împreună cu tânăra într-un parc, sub pretextul că îi arată oraşul, iar când aceasta a mers la toaleta publică din parc bărbatul a intrat peste ea, încercând să o violeze. Victima a opus rezistenţă fizică, a început să-l îmbrâncească pe bărbat, iar în faţa atitudinii acesteia agresorul a fugit. Femeia a ieşit după el, a povestit unui trecător ce i s-a întâmplat, iar acesta a plecat în urmărirea agresorului, însă nu a reuşit să-l prindă.

În urma sesizării cu privire la acest caz, poliţiştii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere de pe traseul parcurs de femeie împreună cu suspectul şi au reuşit să-l identifice. Aceştia au constatat că bărbatul are o condamnare pentru infracţiuni la viaţa sexuală, iar numele lui figurează în Registrul agresorilor sexuali.

Joi, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa suspectului, în urma căreia au descoperit şi ridicat mai multe mijloace de probă.

El se află în custodia autorităţilor, care, cel mai probabil, vor cere arestarea preventivă a bărbatului. Faptul că are antecedente în ceea ce priveşte agresiuni sexuale face ca pedeapsa sa, dacă va fi găsit vinovat, să fie mai mare, antecedentele sale constituind circumstanţe agravante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.