Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat aflat sub control judiciar, amendat pentru organizarea unui botez cu 250 de persoane

Politia Română
politia

Un bărbat din judeţul Buzău, aflat sub control judiciar, a fost amendat de poliţişti cu suma de 10.000 de lei pentru organizarea unui botez cu circa 250 de invitaţi, fără respectarea prevederilor privind limitarea răspândirii noului coronavirus, notează Agerpres.

"Ieri, în intervalul 19.00-01.00, în cadrul unor acţiuni organizate pe raza municipiului Buzău şi a comunelor limitrofe, poliţişti împreună cu jandarmi, au controlat un agent economic cu obiect de activitate organizarea de evenimente private din Merei. Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei era în desfăşurare un eveniment (botez) la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoştinţă organizatorului - un tânăr de 31 de ani din localitate prevederile legale şi au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de COVID-19. În consecinţă, s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a organizatorului cu amendă de 10.000 lei, conform legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemie de COVID-19. În urma intervenţiei toţi participanţii au părăsit locaţia", au precizat marţi reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău.

În urma verificărilor a reieşit că tânărul de 31 de ani din Merei se află sub măsura preventivă a controlului judiciar, precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.