Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat după ce a încercat să intre în casa lui Taylor Swift din New York

bravonet.ro
Taylor Swift

Poliţia a arestat sâmbătă un bărbat care a fost văzut încercând să intre în locuinţa cântăreţei Taylor Swift, din cartierul TriBeCa, New York, potrivit DPA.

Poliţişti de la secţia 1 din New York au intervenit în urma unui apel la numărul de urgenţă 911 care anunţa prezenţa unei persoane turbulente pe Franklin St şi au fost înştiinţaţi că suspectul, al cărui nume nu a fost făcut public, a încercat să pătrundă în locuinţa lui Swift, au declarat forţele de ordine pentru Daily News.

După ce i-au verificat cazierul, poliţiştii l-au arestat pe bărbat întrucât avea pe numele său o somaţie pentru tulburarea liniştii publice emisă în Brooklyn în 2017, au precizat surse din poliţie.

Nu se ştie sigur dacă bărbatul va fi acuzat de tentativă de pătrundere în locuinţa lui Swift.

Taylor Swift are un istoric bogat în ceea ce priveşte fani insistenţi şi hărţuitori care au încercat să ia legătura cu artista la locuinţa acesteia din Manhattan.

În iulie 2022, Joshua Christian, de 35 de ani din Brooklyn, şi-a făcut apariţia la locuinţa artistei strigând ameninţări în interfon şi avertizând că o să-i ''facă rău dacă nu vor fi împreună'', potrivit poliţiei.

Într-un alt incident produs în ianuarie 2022, Morgan Mank, aflat sub influenţa alcoolului, a intrat cu maşina într-un zid al imobilului după care a spus că nu va pleca de la locul faptei până nu o întâlneşte pe Swift.

Au existat cel puţin alte trei incidente, unul în care a fost implicat un ''super-fan'' în 2021, un hărţuitor în 2019 şi un muzician care căuta sprijin în carieră în 2016, iar toţi au încercat să pătrundă în locuinţa vedetei.

Swift s-a confruntat de asemenea cu hărţuitori care au încercat să pătrundă pe alte proprietăţi ale vedetei, inclusiv în locuinţa din Beverly Hills şi în casa din Rhode Island.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.