Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat după ce a intrat cu scuterul într-un autoturism şi a sustras bani din maşină

politie bun

Bărbat arestat după ce a intrat cu scuterul într-un autoturism şi a sustras bani din maşină

Bărbatul care a condus scuterul cu care a intrat într-un autoturism din care ulterior a fost sustrasă o geantă cu bani a fost depistat de poliţişti şi introdus în Arestul Poliţiei Capitalei, în baza mandatului de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, informează Agerpres.

"La data de 7 august 2023, în urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 5 - DGPMB, bărbatul care ar fi condus scuterul a fost depistat şi introdus în Arestul Poliţiei Capitalei, în baza mandatului de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, emis de către instanţă", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, marţi, AGERPRES.

În cauză sunt desfăşurate activităţi specifice în vederea depistării şi celui de-al treilea bărbat, bănuit de săvârşirea faptei.

Poliţiştii bucureşteni cercetează trei bărbaţi, bănuiţi că au sustras dintr-o maşină pe care au accidentat-o intenţionat, cu un scuter, o geantă ce conţinea 48.000 de euro şi 1.800 de lei.

"La data de 2 august 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5 au pus în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt calificat", precizează DGPMB.

Pe 1 iunie, Secţia 18 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie de 28 de ani, că în aceeaşi zi, în jurul orei 15,30, în timp ce se afla într-o staţie de alimentare carburant, doi bărbaţi i-ar fi sustras din maşină o geantă ce conţinea sume considerabile, în lei şi valută.

Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale - Sector 5 au stabilit că cei doi bărbaţi care ar fi urmărit-o prin Capitală cu un scuter, ar fi intrat cu intenţie în autoturismul condus de victimă pe când aceasta aştepta la un semafor din Sectorul 5, provocând pagube materiale autovehiculului.

Ulterior, în momentul în care se încheiau actele de constatare amiabilă la o benzinărie, unul dintre bănuiţi ar fi sustras din maşina femeii o geantă în care se aflau 48.000 de euro şi 1.800 de lei.

Poliţiştii au mai stabilit că numărul de înmatriculare al scuterului aparţine unui autoturism.

"În urma efectuării percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză. De asemenea, a fost depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, bănuit că ar fi comis fapta împreună cu alţi doi bărbaţi faţă de care sunt desfăşurate activităţi de depistare a acestora", arată sursa citată.

Tânărul de 26 de ani a fost condus la audieri în baza mandatului de aducere care a fost pus în aplicare, iar pe 2 august a fost reţinut şi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.