Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat după ce ar fi recrutat o victimă pentru prostituție în Capitală

DIICOT

Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile după ce ar fi recrutat o victimă, care ar fi fost apoi obligată să se prostitueze în Capitală. Polițiști Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii DIICOT Dâmbovița, au dispus luni reținerea unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane.

Ce au descoperit oamenii legii în timpul cercetărilor

Din cercetările făcute a reieșit că, în luna noiembrie 2022, acesta ar fi aderat la un grup infracțional organizat format din trei membri și, acționând în scopul săvârșirii infracțiunii de trafic de persoane, ar fi recrutat o persoană vătămată, profitând de starea acesteia de vădită vulnerabilitate (situație familială precară, lipsa unei locuințe).

„În acest mod ar fi sprijinit grupul infracțional ai cărui membri ar fi exploatat victima prin obligarea la practicarea prostituției, în municipiul București, însușindu-și sumele de bani rezultate din activitatea infracțională”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.