Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat în Franța pentru că a postat online fotografia uneia dintre cele trei victime ale atacului sângeros în biserica din Nisa

Un bărbat a fost arestat vineri pentru că a postat online fotografia uneia dintre cele trei victime ale atacului sângeros în biserica din Nisa (sud-est), informează AFP, citând o sursă de pe lângă Parchet, care a confirmat că acesta a deschis o anchetă, potrivit Agerpres.

Bărbatul este suspectat că ar fi la originea publicării unei fotografii pe un forum al site-ului internet Jeuxvideo.com, potrivit aceleiaşi surse.

Suspectul este interogat în sediul Brigăzii de reprimare a delincvenţei împotriva persoanei (BRDP), a precizat parchetul, fără a oferi detalii despre profilul acestuia.

Citește mai multe despre tratamentul anevrismului de aortă toracică (TEVAR)

O anchetă a fost deschisă pentru "difuzare de mesaj cu caracter violent", a adăugat parchetul.

Fotografia femeii de 60 de ani, care a suferit o profundă tăiere a gâtului, aproape o decapitare, a fost difuzată pe reţelele de socializare şi pe mai multe site-uri internet. Platforma Pharos, însărcinată să detecteze conţinuturi online ilicite, a semnalat mai multe difuzări ale acestei imagini macabre.

În afară de această femeie, atacatorul a tăiat gâtul capelanului bisericii Notre-Dame l'Assomption din Nisa, Vincent Loques, tată a două fete, care ar fi împlinit 55 de ani vineri. Cea de-a treia victimă, o braziliancă, mamă a trei copii, Simone Barreto Silva, 44 de ani, lovită cu cuţitul de mai multe ori, a decedat într-un restaurant în care se refugiase.

Autorul faptelor, un tunisian de 21 de ani, Brahim Issaoui, a fost oprit de poliţişti, care au tras asupra lui mai multe focuri. Grav rănit, el era spitalizat în continuare vineri cu un pronostic vital angajat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.