Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat pentru 30 de zile, după ce a violat și șantajat o femeie

catuse politie

Un bărbat din Galaţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a şantajat şi violat o femeie care demarase o campanie de strângere de fonduri pentru operaţii şi tratamente medicale, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, la data de 04.01.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj în formă continuată şi viol în formă continuată.

Din materialul probator administrat în cauză a rezultat că în perioada aprilie 2020-ianuarie 2021, profitând de starea de nevoie a persoanei vătămate G.M.M., care demarase o campanie pentru strângerea unei sume de bani necesară pentru operaţii şi tratamente medicale, inculpatul C.I., în schimbul promisiunii donării unor sume de bani, a obţinut de la persoana vătămată fotografii, respectiv filmuleţe în care aceasta apărea dezbrăcată sau în ipostaze indecente.

Ulterior, prin şantajarea persoanei vătămate G.M.M. cu postarea pe reţelele de socializare a respectivelor materiale, inculpatul C.I. a solicitat şi obţinut de la aceasta diverse sume de bani, bunuri de valoare şi a constrâns-o, totodată, să întreţină cu el raporturi sexuale.

Citește și: VIDEO - Moment CRUCIAL înainte de începerea școlilor - ziua în care se ia decizia finală! Klaus Iohannis: 'Vom face o reevaluare'

La data de 12.01.2021, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a formulat propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului C.I., propunere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Galaţi.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.