Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat preventiv de Tribunalul Gorj: a agresat un alt bărbat, lovindu-l de mai multe ori în zona capului

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat a fost arestat preventiv de Tribunalul Gorj după ce a agresat un alt bărbat, lovind-l de mai multe ori în zona capului. Victima a fost transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale şi are nevoie de două luni de îngrijiri medicale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii cercetează un bărbat pentru tentativă la omor, conform News.ro.

“Astfel, s-a reţinut că la data de 24.03.2023 persoana vătămată S.M. a desfăşurat activităţi gospodăreşti la locuinţa unei alte persoane din comuna Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj, împreună cu mai multe persoane. Dupa desfăşurarea unor activităţi şi servirea mesei de prânz, în timpul căreia s-au consumat băuturi alcoolice, persoanele prezente au reluat lucrul în gospodăria respectivă, iar la un moment dat a izbucnit un conflict între victima S.N. şi agresorul C.V., cel din urmă începând să-l lovească pe S.N. cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a corpului, lovituri în urma cărora victima a căzut la sol, pe beton, dupa care agresorul s-a urcat peste victimă şi a izbit-o cu capul de planul dur în repetate rânduri”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că rănile suferite au pus în pericol viaţa victimei.

“Pentru aplanarea conflictului şi încetarea actului de agresiune a intervenit un martor, care l-a luat pe agresor de deasupra victimei şi a stropit victima cu apă pe faţă pentru a-şi reveni din starea de inconştienţă în care se afla. Din raportul de expertiză medico-legal din 26.03.2023 rezultă că victima S.N. prezintă un traumatism cranio-cerebral grav, leziunile s-au putut produce în data de 24.03.2023 prin lovire cu şi de corp dur, necesitând pentru vindecare 50-55 de zile îngrijiri medicale, iar leziunile traumatice au pus in primejdie viaţa victimei”, precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Victima a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, iar în prezent este internată în secţia ATI a Spitalului numărul 1 Craiova.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Tribunalului Gorj care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.