Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat preventiv după ce a sustras 800 de litri de motorină din utilaje agricole

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse
"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ghimpaţi au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către trei persoane, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras aproximativ opt sute de litri de motorină, din utilajele agricole ale acestora. În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, iar din primele cercetări, a rezultat faptul că, în noaptea de 23 spre 24 iunie 2022, persoane necunoscute ar fi sustras, prin intermediul unui furtun, aproximativ opt sute de litri de motorină din utilajele lor", se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de IPJ Giurgiu.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a fost identificată persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, ca fiind un bărbat, de 31 de ani, din comuna Răsuceni, judeţul Giurgiu.

Bărbatul în cauză a fost reţinut, pentru 24 de ore, iar instanţa de judecată a dispus, faţă de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.