Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat preventiv pentru că a înşelat cinci femei prin intermediul unui site de matrimoniale

jurnaldevrancea.ro
catuse

Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti l-a arestat preventiv pentru 30 de zile pe Georgică Vasilescu, după ce a înşelat cinci femei prin intermediul unui site de matrimoniale, sub pretextul unei relaţii sentimentale, cerând cu împrumut diferite sume de bani, ce se ridică la un prejudiciu de circa 19.000 de lei. "În perioada ianuarie - februarie 2017, inculpatul Georgică Vasilescu a indus în eroare cinci persoane vătămate de sex feminin (...) sub pretextul unei relaţii sentimentale, prezentându-se ca o persoană angajată în domeniul IT sau reprezentant NATO, ce are un câştig anual cuprins între 60.000 - 100.000 euro, este divorţat şi are un copil minor, şi solicitând acestora diverse sume de bani, sub pretextul că are de plătit o taxă pentru a nu pierde un bonus de la un proiect cu fonduri europene la care a lucrat sau cu titlu de împrumut pentru a achita un comision pentru o lucrare", se arată într-un comunicat al Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 transmis, joi, Agerpres.

În cauză au fost efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Sectorului 1 Bucureşti - Secţia 1 Poliţie, sub supravegherea procurorului de caz, percheziţii la imobilul unde locuia inculpatul, de unde au fost identificate şi ridicate o serie de bunuri având legătură cu cauza. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus, prin ordonanţă, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului Georgică Vasilescu, sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de înşelăciune. Poliţiştii au dispus, la data de 28 februarie, reţinerea inculpatului pentru o durată de 24 de ore, care ulterior a fost arestat preventiv.

Activităţile de urmărire penală vizând probarea participaţiei penale s-au desfăşurat cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Poliţiei Sectorului 1 Bucureşti - Secţia 1 Poliţie, precum şi cu suportul informativ şi tehnic al Direcţiei de Operaţiuni Speciale (DOS).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.