Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat bănuit de furturi de bani din autoturisme neasigurate, cercetat sub control judiciar

dosare
Potrivit sursei citate, din cercetări a reieşit că, în luna februarie a.c, acesta ar fi sustras diverse sume de bani din trei autoturisme parcare în municipiul Sfântu Gheorghe.

"În două dintre cazuri bărbatul, profitând de faptul că autoturismele au fost parcate şi lăsate neasigurate, ar fi deschis portierele autoturismelor şi ar fi sustras sumele de bani. Totodată, în cel de-al treilea caz, bărbatul ar fi folosit un dispozitiv de bruiaj pentru a împiedica asigurarea autoturismului, după care ar fi sustras suma respectivă de bani", se arată într-un comunicat de presă, remis marţi AGERPRES.

În data de 1 aprilie a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la adresa unde locuieşte bărbatul şi l-au reţinut pentru 24 de ore pentru furt calificat, iar, ulterior, acesta a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Poliţiştii recomandă şoferilor să nu lase bunuri de valoare în interiorul maşinilor şi să nu lase autovehiculele neasigurate nici pentru perioade scurte de timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.