Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat bănuit de proxenetism, arestat preventiv. Alte patru persoane au fost puse sub control judiciar

huffingtonpost.co.za
catuse

Instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat bănuit de proxenetism, precum şi punerea sub control judiciar a patru persoane reţinute de Poliţie miercuri, în urma unor ample acţiuni de combatere a infracţionalităţii desfăşurate în Buzău şi Bucureşti, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău.

Potrivit sursei citate, în total au avut loc 12 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de proxenetism, braconaj, trafic cu tutun şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar 13 persoane au fost conduse la audieri, dintre care cinci, cu vârste cuprinse între 30 şi 52 de ani, au fost reţinute, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar ulterior prezentate instanţei de judecată.

"Faţă de patru persoane se continuă cercetările sub măsura controlului judiciar, iar faţă de un bărbat de 30 de ani, bănuit de proxenetism, instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile" , au precizat reprezentanţii IJP Buzău.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 63.760 de ţigarete, 6.080 de articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 75.000 de lei, 9 telefoane mobile, 10.500 de euro şi 18.000 de lei.

Totodată, au fost indisponibilizate, în vederea instituirii măsurilor asiguratorii, bunuri mobile şi imobile, estimate la valoarea totală de 80.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.