Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat bănuit de violenţă în familie şi lipsire de libertate, reţinut de poliţişti în urma unor percheziţii

catuse politie

Un bărbat de 38 de ani din municipiul Bistriţa, bănuit de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi lipsire de libertate în mod ilegal faţă de soţie, a fost reţinut de către poliţişti în urma unor percheziţii, potrivit comunicatului de presă remis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres.

Percheziţiile au fost făcute, la data de 22 martie, în două imobile utilizate de către bărbat, iar în urma acestora poliţiştii au descoperit şi ridicat bunuri care ar fi fost folosite la comiterea faptelor.

"Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul şi-ar fi agresat fizic soţia, iar în urma unor discuţii contradictorii ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, legând-o, cu scopul de o determina să recunoască anumite aspecte. (...) Faţă de bărbat, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au dispus măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere arestare preventivă", se arată în comunicatul Poliţiei.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.