Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat băut şi drogat, depistat în trafic la volan

droguri bucuresti
Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi au observat în trafic un autoturism care avea o deplasare sinuoasă, motiv pentru care au făcut semn de oprire bărbatului aflat la volan.

Conducătorul auto, cu vârsta de 33 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi, emana halenă alcoolică puternică şi, întrucât a fost găsită asupra sa o pungă transparentă, în cantitate de 4,92 grame, ce conţinea o substanţă vegetală de culoare verde, cu un miros înţepător, a fost condus la sediul Secţiei 3 Poliţie.

La sediul unităţii de poliţie, conducătorul auto a început să manifeste un comportament agitat, atât verbal cât şi fizic şi, întrucât a refuzat testarea alcoolscop, a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Galaţi, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei dar şi a prezenţei de substanţe psihoactive în sânge.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi s-a luat măsura transportării la Spitalul de Psihiatrie "Elisabeta Doamna" Galaţi, unde a rămas internat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.