Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat beat, prins de polițiști în timp ce transporta ilegal persoane

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

Un bărbat în vârstă de 43 ani, din localitatea Răchitoasa, a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce transporta ilegal persoane, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, a declarat că bărbatul se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

"Un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Bacău a oprit în trafic, pe strada Calea Bârladului din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Răchitoasa, care transporta, contra cost, patru persoane pe ruta comuna Răchitoasa - municipiul Bacău, fără a deţine documente legale pentru a executa serviciul de transport public de persoane. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat", a precizat, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Poliţiştii l-au amendat pe bărbat cu 1.000 lei şi i-au reţinut plăcuţele şi certificatul de înmatriculare pe o perioadă de 6 luni, pentru că transporta ilegal persoane.

Pentru că a fost depistat sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.900 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.