Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat beat şi fără permis a furat o maşină şi a avariat două autoturisme parcate pe o stradă din Bacău

sofer beat

Un bărbat în vârstă de 40 ani din localitatea Lipova este acuzat de comiterea a patru infracţiuni după ce a furat un autoturism, s-a urcat beat la volan şi a condus fără permis auto, avariind două autoturisme parcate pe o stradă din municipiul Bacău.

Bărbatul era pasager pe locul din dreapta faţă într-un autovehicul condus de un tânăr de 18 ani şi a devenit agresiv verbal, solicitând conducătorului auto să coboare din maşină, potrivit Agerpres.

Apoi, suspectul s-a urcat la volan şi în câteva zeci de metri a acroşat alte două autovehicule ce erau parcate, după care a plecat de la faţa locului.

"La scurt timp, poliţiştii Biroului Rutier Bacău, împreună cu cei din cadrul Secţiei 1 Poliţie l-au identificat pe bărbat pe holul unui bloc de locuinţe. Întrucât acesta se manifesta agresiv, a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Bacău, unde a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate mostre biologice de sânge, dar a refuzat recoltarea. Totodată, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 ore pe bărbat sub acuzaţiile de furt în scop de folosinţă, distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.