Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat care a exploatat sexual şase femei în mai multe ţări din Europa, arestat preventiv: Ce sume uriașe ajungeau la suspect

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Bărbat care a exploatat sexual şase femei în mai multe ţări din Europa, arestat preventiv: Ce sume uriașe ajungeau la suspect

Un bărbat care a exploatat sexual şase femei în mai multe ţări din Europa a fost arestat preventiv. Femeile obţineau zilnic între 1.000 şi 2.000 de euro, iar banii erau luaţi de suspect.

”Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracţională a unui tânăr, de 31 de ani, din comuna Calopăr, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism”, au transmis, luni, Poliţia Română şi DIICOT.

Bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile

Sursele citate au precizat că, în 4 mai, a fost făcută o percheziţie la domiciliul bărbatului, fiind ridicate înscrisuri, mijloace de probă şi sume de bani.

”Din cercetări a reieşit că, din 2013 până în prezent, folosindu-se de metoda loverboy, iar, ulterior, prin exercitarea de acte de violenţă fizică şi verbală, bărbatul ar fi exploatat sexual şase tinere, trei din judeţul Dolj, iar alte trei din Bucureşti, Olt şi Brăila. Acesta le-ar fi determinat pe tinere să practice prostituţia stradală în Italia, precum şi în cluburi şi case de toleranţă din Italia, Germania, Belgia, Elveţia, Austria şi Finlanda, sumele de bani astfel obţinute, între 1.000 şi 2.000 de euro pe zi, fiind însuşite de bărbat”, au mai transmis sursele citate.

Bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.