Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat condamnat la închisoare pentru ultraj judiciar, prins în Italia

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat de 49 de ani din Roman, care a adresat injurii unor magistraţi şi poliţişti şi care a fost condamnat la un an de închisoare pentru ultraj judiciar, a fost prins în Italia. Pe numele său sunt emise două mandate europene de arestare, unul pentru executarea pedepsei şi celălalt pentru arestare preventivă într-un dosar de şantaj, potrivit news.ro.

Poliţia Judeţeană Neamţ a transmis, joi, că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Neamţ au desfăşurat activităţi pentru punerea în executare a două mandate europene de arestare emise pe numele unui bărbat de 49 de ani, din Roman.

"Acesta a fost condamnat de Judecătoria Târgu-Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de un an şi 20 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj judiciar şi încălcarea solemnităţii şedinţei. Totodată, Tribunalul Neamţ a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă, într-un dosar în care se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat şi şantaj”, se arată în comunicat.

Sursa citată a precizat că, în urma investigaţiilor poliţiştilor nemţeni şi a schimbului de informaţii cu autorităţile italiene, bărbatul a fost prins în Italia la începutul acestei săptămâni, urmând să fie adus în ţară.

Bărbatul, Merişor Lupu, a postat, de-a lungul timpului, mai multe videoclipuri pe youtube, inclusiv unele în care adresează injurii la adresa poliţiştilor. De asemenea, el ar fi înjurat magistraţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.