Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat condamnat la închisoare pentru viol şi tentativă de omor, prins de poliţiştii din Capitală

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Un bărbat de 42 de ani, urmărit întrucât fusese condamnat la închisoare pentru viol şi tentativă de omor, a fost prins de poliţiştii din Bucureşti, în urma unui control în trafic, potrivit news.ro.

Poliţisti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră au prins un bărbat, în vârstă de 42 de ani, urmărit pentru viol si tentativă la omor.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii rutieri au oprit pentru control, pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism în care se aflau două persoane.

”Procedând la legitimarea şi verificarea acestora, conducătorul auto a furnizat date false cu privire la identitatea sa. Ulterior, din verificările efectuate, s-a constatat că pe numele bărbatului figurează două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, unul de 10 ani pentru săvârşirea infracţiunii de viol, emis de Tribunalul Bucureşti în anul 2014, iar altul tot de 10 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, emis de Tribunalul Bucureşti, în anul 2015”

Bărbatul a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor, acesta fiind predat, ulterior, poliţiştilor Secţiei 6 Poliţie, pentru a fi încarcerat într-un penintenciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.