Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat de 26 de ani, găsit mort pe o șosea - Vinovatul a fost găsit după câteva ore, beat și baricadat în casă

Twitter
politie crima

Un tânăr în vârstă de 21 de ani este suspectat că a produs un accident în judeţul Suceava, eveniment în urma căruia un bărbat de 26 de ani a murit, şoferul fugind de la faţa locului. Suspectul a fost găsit două ore mai târziu. El era beat şi s-a baricadat într-o locuinţă, poliţiştii reuşind să-l scoată de acolo pentru a îl duce la audieri, în urma intervenţiei unui negociator.

Ancheta în acest caz a demarat miercuri, după ce în cursul dimineţii, în jurul orei 6:20, poliţiştii au fost anunţaţi că pe drumul judeţean care face legătură între localităţile Moara şi Frumoasa din judeţul Suceava se află un om mort. Cadavrul a fost identificat ca fiind al unui bărbat de 26 de ani, iar primele verificări au arătat că acesta a fost, cel mai probabil, victima unui accident rutier.

Imediat poliţiştii au demarat activităţi de căutare şi identificare a maşinii implicate, reuşind să-l localizeze pe şoferul suspectat că a comis accidentul. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, care se află într-un imobil de pe raza comunei Moara. El a refuzat accesul poliţiştilor în locuinţă, la faţa locului intervenind un negociator.

„În urma abordării profesioniste s-a reuşit extragerea în condiţii de siguranţă a tânărului de 21 de ani, fără a fi necesară utilizarea forţei”, transmite Poliţia Suceava.

El a fost dus la audieri. Testul de alcoolemie a indicat 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar testele pentru droguri au ieşit negative. Acesta este cercetat penal pentru comiterea mai multor infracţiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.