Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat de 28 de ani, prins când încerca să vândă un pistol şi mai multe cartuşe

pistol

Un bărbat de 28 de ani, care locuieşte fără forme legale în Câmpina, a fost prins când încerca să vândă un pistol de calibru 9 mm şi mai multe cartuşe, informează, marţi seara, IPJ Prahova, potrivit Agerpres.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au depistat în flagrant un bărbat de 28 ani, domiciliat în Bucureşti, care locuieşte fără forme legale în municipiul Câmpina, judeţul Prahova, în timp ce încerca să vândă un pistol de calibru 9 mm, împreună cu 40 de cartuşe aferente, fără a deţine documentele legale", precizează IPJ Prahova.

Din declaraţiile acestuia s-a stabilit faptul că arma a fost achiziţionată din mediul online, împreună cu 50 de cartuşe. Bărbatul a mai spus că 10 cartuşe le-a folosit pentru amuzament.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Bărbatul de 28 de ani a fost reţinut pentru 24 ore şi va fi prezentat în cursul zilei de miercuri unităţii de parchet pentru dispunerea unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.