Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat de 62 de ani, reţinut pentru violenţă în familie

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 62 de ani, din comuna Botoşeşti-Paia, judeţul Dolj, bănuit de comiterea infracţiunii de violenţă în familie, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, după ce l-ar fi înţepat în piept cu un cuţit pe fiul său de 38 de ani.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul a fost reţinut de poliţişti din cadrul Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Breasta care au fost sesizaţi de un bărbat de 38 de ani cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către tatăl său.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că, în timp ce se aflau la domiciliul comun, din comuna Botoşeşti-Paia şi pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 62 de ani l-ar fi lovit pe fiul său, de 38 de ani cu un obiect ascuţit-înţepător, provocându-i acestuia leziuni la nivelul pieptului, în urma cărora a necesitat îngrijiri medicale. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj", informează IPJ Dolj.

Bărbatul de 62 de ani va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.