Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat de 65 de ani, mort într-un incendiu, în Tulcea

www.isubif.ro
pompieri incendiu

Un bărbat de 65 de ani din comuna Horia, județul Tulcea, a murit, marți seară, după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări. Bărbatul a fost scos din casă de vecini până la sosirea salvatorilor, dar cadrele medicale nu au mai putut să-i salveze viața, anunță MEDIAFAX.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

Pompierii din Tulcea au fost solicitați să intervină, marți seara, după ce un incendiu a cuprins o casă din localitatea Horia. La fața locului s-au deplasat 13 pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD. „În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul unei camere”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de 65 de ani, fusese scos de vecini din casă, în stare de inconștiență. La fața locului a ajuns și un echipaj de ambulanță, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului, fiind declarat decesul.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

Incendiul a afectat o singură cameră, în acre au ars materiale textile și elemente de mobilier. Cauza probabilă a incendiului este o candelă nesupravegheată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.