Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat de 77 de ani din Olt a fost găsit mort, în urma unui incendiu de vegetaţie uscată

www.alba24.ro
incendiu vegetație Apuseni

Un bărbat de 77 de ani din Olt a fost găsit mort marți, în urma unui incendiu de vegetaţie uscată care s-a propagat la o anexă gospodărească, în comuna Făgețelu, județul Olt, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Bunicul Luizei a EXPLODAT înainte de reconstituirea morții Luizei Melencu: 'Lui Dincă nu am ce să îi reproșez'

Echipaje de pompieri ale ISU Olt și ISU Argeș, cu sprijinul Serviciilor Voluntare Voluntar pentru Situații de Urgență Făgețelu și Spineni au intervenit marți în comuna Făgețelu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată și la o anexă gospodărească și care prezenta pericol de propagare la pădure și la locuințele din zonă.

În momentul sosirii primelor echipaje, incendiul se manifesta la aproximativ șase hectare de vegetație uscată și la o anexă gospodărească, cu suprafața de aproximativ 15 metri pătrați.

În urma incendiului a fost găsit mort un bărbat, în vârstă de 77 de ani, proprietarul uneia dintre gospodăriile la care se manifesta incendiul, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

Citește și: Un bărbat este acuzat că a răpit o fată și a obligat-o să se prostitueze. Mai mult,el a înjunghiat un bărbat

Intervenția pompierilor a durat două ore și jumătate.

Au ars o anexă gospodărească și materialele combustibile depozitate în aceasta, precum și șase hectare de vegetație uscată și a fost limitată propagarea incendiului la pădure și la locuințele aflate în zonă.

Incendiul a izbucnit în urma propagării de la un incendiu de vegetație uscată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.