Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Bucureşti, arestat preventiv după ce a ameninţat o persoană pentru a-i da 700 de lei

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat de 32 de ani din Bucureşti a fost arestat preventiv pentru tâlhărie calificată, fiind suspectat că, la sfârşitul lunii august, a ameninţat cu un cuţit o persoană pentru a-i da suma de 700 de lei, potrivit news.ro.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare un mandat de percheziţie la locuinţa unui bărbat de 32 de ani din Bucureşti, cercetat pentru tâlhărie calificată.

”În fapt, ancheta a fost declanşată când poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie au fost sesizaţi, de către o persoană, prin sistem 112, cu privire la faptul că la data de 29 august a.c., în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 2, ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate a fost identificat un bărbat, de 32 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de comiterea faptei”, a arătat sursa citată.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în 29 august, în jurul orei 20.30, în timp ce se deplasa cu un scuter electric, prin folosirea unui obiect tăietor-înţepător, bărbatul ar fi ameninţat cu acte de violenţă persoana vătămată şi ar fi determinat-o să îi remită suma de 700 de lei.

În urma percheziţiei făcute marţi, bărbatul a fost găsit şi dus la audieri, iar apoi a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore şi ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.