Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Călărași, reţinut după ce la locuinţa sa a fost găsit un pistol letal, semiautomat, încărcat cu 14 gloanţe

pistol

Un bărbat din judeţul Călăraşi a fost reţinut pentru 24 de ore, iar poliţiştii propun emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele lui, după ce în locuinţa sa a fost găsit un pistol letal, semiautomat, încărcat cu 14 gloanţe pentru care bărbatul nu are permis, conform news.ro.

Potrivit datelor furnizate, marţi, de Poliţia judeţeană Călăraşi, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au făcut trei percheziţii domiciliare, în comuna Alexandru Odobescu, judeţul Călăraşi, la locuinţele unor persoane asupra cărora plana suspiciunea că deţin ilegal arme.

”În urma percheziţiilor, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 45 de ani, a fost descoperit un pistol letal, semiautomat, prevăzut cu încărcător, în care erau introduse 14 cartuşe cu glonţ. De asemenea, în urma verificărilor, a rezultat faptul că bărbatul nu este persoană fizică autorizată pentru deţinerea, portul şi folosirea armelor şi muniţiilor”, transmite Poliţia Călăraşi.

Bărbatul este reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar anchetatorii anunţă că vor formula în faţa instanţei de judecată propunere de arestare preventivă a acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.