Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Cluj, reţinut după ce şi-a omorât fosta soţie: A înjunghiat-o în gât

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 70 de ani din localitatea clujeană Mihai Viteazu a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind formulată şi propunerea de arestare preventivă, după ce şi-a omorât fosta soţie, în vârstă de 68 de ani, anunță AGERPRES.

"La data de 18.05.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor, asupra victimei SM (în vârstă de 68 ani) în raport cu care personalul medical alertat şi sosit la faţa locului a constatat decesul victimei după efectuarea manevrelor de resuscitare. Din cercetările efectuate de a rezultat că, în data de 18.05.2020, în jurul orei 00:36, inculpatul FL (în vârstă de 70 de ani) a exercitat acte de agresiune fizică asupra fostei soţii SM (în vârstă de 68 ani), respectiv a înjunghiat-o cu un obiect tăietor/înţepător în zona gâtului, evenimentul având loc în imobilul din sat Mihai Viteazu, jud. Cluj. Conform concluziilor preliminare emise de ILM Cluj-Napoca moartea victimei a fost violentă, s-a datorat anemiei post hemoragice acute prin hemoragie externă consecutivă unei plăgi înţepat-tăiate la nivelul regiunii superioare latero-cervicale drepte cu secţionarea vaselor mari de la acest nivel", se arată într-un comunicat dat publicităţii, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Citește și: STAREA DE ALERTĂ, adoptată de Guvern. Parlamentul trebuie să voteze în 5 zile

Potrivit sursei citate, probele administrate conduc în acest moment la versiunea că între victimă şi inculpat a avut loc un conflict care a degenerat şi care l-a determinat pe inculpat să acţioneze de maniera menţionată.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au dispus reţinerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind prezentat judecătorilor Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.