Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Giurgiu, arestat după ce a pretins că este poliţist de frontieră şi a sancţionat oameni în vamă

mediafax.ro
control vama politie de frontiera

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din municipiul Giurgiu a fost arestat preventiv pentru înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale după ce ar fi solicitat o sumă de bani unui cetăţean moldovean, în zona Vămii Giurgiu, susţinând că este poliţist de frontieră şi cetăţeanul străin ar fi oprit neregulamentar, potrivit Agerpres.

'Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cetăţean moldovean, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o staţie peco, din zona Vămii Giurgiu, un alt bărbat care i-ar fi prezentat o legitimaţie de poliţie, i-ar fi solicitat o sumă de bani, pentru a nu fi sancţionat. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a identificat apelantul, din primele cercetări reieşind faptul că un bărbat, îmbrăcat cu un palton negru, care ţinea în mână o staţie de emisie-recepţie, i-ar fi solicitat 2.600 de lei, pentru a nu fi sancţionat contravenţional, pentru oprire neregulamentară. De asemenea, bărbatul i-ar fi prezentat apelantului o legitimaţie de poliţie, recomandându-se ca fiind poliţist de frontieră', se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de IPJ Giurgiu.

În urma solicitării sumei de bani, apelantul i-ar fi înmânat acestuia 730 de lei, după care a sesizat Poliţia.

În scurt timp, poliţiştii au depistat persoana bănuită de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale, ca fiind un bărbat de 41 de ani, din municipiul Giurgiu.

Asupra acestuia a fost descoperite sumele de 825 de lei, 300 de dolari şi 160 de euro.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi miercuri instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.