Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Ialomița arestat după ce ar fi obligat o tânără de 17 ani să se prostitueze

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 33 de ani a fost arestat preventiv vineri de magistrații Tribunalului Ialomița, fiind acuzat că a recrutat și transportat în mai multe localități din țară o tânără de 17 ani pe care ar fi obligat-o să se prostitueze, potrivit Mediafax.

Potrivit IGPR, polițiștii și procurorii DIICOT Ialomița au făcut două percheziții domiciliare într-un dosar de trafic de minori.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că un bărbat de 33 de ani ar fi recrutat, adăpostit și transportat în mai multe localități din țară, o tânără de 17 ani, pe care ar fi obligat-o să se prostitueze.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Pas cu pas vor fi luate măsuri. Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown’

În urma perchezițiilor făcute, au fost ridicate, în vederea cercetărilor, 8 telefoane mobile, 1.759 de lei, un pliculeț cu fragmente vegetale de culoare verde oliv, un dispozitiv metalic tip grinder, precum și înscrisuri și mai multe documente.

La audieri au fost duse 3 persoane.

Bărbatul de 33 de ani a fost reținut, iar vineri magistrații Tribunalului Ialomița au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.