Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din județul Brașov, prins în flagrant delict în timp ce vindea arme letale artizanale

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Polițiștii din Brașov au prins marți în flagrant delict un bărbat care a vândut două arme letale confecționate artizanal. Oamenii legii au făcut 13 percheziții domiciliare la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Potrivit IPJ Brașov, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au deschis un dosar penal, în care, în colaborare cu Serviciul Arme, Explizivi și Substanțe Periculoase, au constatat existența indiciilor că anumite persoane dețin și confecționează în mod ilegal arme de foc letale.

Investigațiile au arătat că armele letale ar fi fost vândute de un bărbat care le-ar fi procurat de la alte persoane, care le-ar fi confecționat și ansamblat artizanal, din diferite componente ce proveneau de la alte arme de foc, potrivit Agerpres.

Cercetările efectuate au dus la prinderea în flagrant delict, marți, a unui bărbat de 36 de ani din orașul Zărnești, care ar fi oferit spre vânzare unei persoane două arme letale confecționate artizanal, tranzacție ce s-ar fi realizat în aceeași localitate.

Ulterior, polițiștii din Brașov, Harghita, Covasna și Prahova au făcut 13 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost descoperite mai multe bunuri de interes, printre care arme, muniție și carne de vânat.

De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două mașini și au fost puse în aplicare 13 mandate de aducere, emise pe numele persoanelor percheziționate, acestea urmând a fi duse la sediul IPJ Brașov, unde se va stabili gradul de participare infracțională a fiecăreia și, în funcție de acestea, se vor face propunerile legale.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.