Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Lieşti-Galați, reţinut pentru omor calificat, violare de domiciliu, viol şi tâlhărie

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Bărbat din Lieşti-Galați, reţinut pentru omor calificat, violare de domiciliu, viol şi tâlhărie

Un bărbat din judeţul Galaţi a fost reţinut 24 de ore pentru omor calificat, violare de domiciliu, viol şi tâlhărie, după ce ar fi pătruns în locuinţa unei femei de 80 de ani, pe care ar fi lovit-o şi înjunghiat-o, iar apoi ar fi violat-o, acte de violenţă în urma cărora bătrâna a decedat, informează, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, bărbatul reţinut este în vârstă de 56 de ani şi are domiciliul în localitatea Lieşti, iar faptele de care este bănuit ar fi avut loc în seara zilei de vineri, 12 aprilie.

Conform sursei citate, el ar fi pătruns în locuinţa victimei, din aceeaşi localitate, escaladând gardul împrejmuitor al curţii. El ar fi lovit-o pe aceasta în zona capului şi de două ori cu un cuţit în zona toracică, iar apoi a întreţinut cu ea un raport sexual, împotriva voinţei ei.

După decesul victimei, cauzat de leziunile produse prin lovirea cu respectivul cuţit, inculpatul a sustras o sumă de bani din locuinţa acesteia şi alte bunuri, de mică valoare, părăsind locaţia prin acelaşi loc prin care intrase, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost reţinut marţi, iar procurorii au întocmit propunere către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi în vederea arestării preventive a acestuia pentru o durată de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.