Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Odorheiu Secuiesc, reţinut pentru violare de domiciliu şi lovire

catuse politie

Un bărbat din Odorheiu Secuiesc a fost reţinut de poliţişti după ce a pătruns în casa unei femei din Corund şi a lovit un bărbat în vârstă de 74 de ani, aflat la domiciliul acesteia, a anunţat, marţi, IPJ Harghita, potrivit Agerpres.

Sursa citată a menţionat că, în 21 aprilie, o femeie de 65 ani, din Corund, a sesizat poliţiştii că, în urmă cu o săptămână, după miezul nopţii, un bărbat a pătruns fără drept în locuinţa sa şi a refuzat să plece atunci când i-a cerut, cauzându-i, astfel, o stare de temere.

De asemenea, femeia le-a spus poliţiştilor că, la aproximativ două ore după ce a intrat în locuinţă, bărbatul în cauză l-a lovit cu un obiect metalic pe un bărbat în vârstă de 74 de ani, aflat în imobil şi i-a cauzat acestuia mai multe leziuni.

"La data de 24 aprilie 2023, în urma probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Corund au reţinut un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Odorheiu Secuiesc, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe. Bărbatul a fost transportat şi depus de către poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a IPJ Harghita", se arată în informarea IPJ Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.