Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Piatra-Neamț, reţinut de poliţişti pentru operaţiuni financiare frauduloase

huffingtonpost.co.za
catuse

Un bărbat în vârstă de 32 ani, din Piatra-Neamţ, a fost reţinut, pentru 24 ore, de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub acuzaţia de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, potrivit Agerpres.

"Din cercetări, a reieşit că, în cursul lunilor septembrie-octombrie 2022, un bărbat, de 32 ani, din Piatra-Neamţ, ar fi efectuat mai multe tranzacţii financiare neautorizate, prin efectuarea de plăţi în sistem contactless, folosind datele mai multor carduri electronice sociale, ce aparţineau unor persoane vătămate domiciliate pe raza judeţelor Neamţ, Sălaj şi Suceava, achiziţionând astfel mai multe produse alimentare", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

În urma percheziţiei efectuate la domiciliul bărbatului, poliţiştii au găsit mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracţională a acestuia, mai multe terminale mobile, o unitate de calcul, 11 ţiple de substanţă vegetală uscată, de culoare verde, susceptibilă de a avea efecte psihoactive, un dispozitiv de rulat ţigarete, 10 butelii din aluminiu tip AirSoft.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, în forma continuată şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

În activităţi au fost implicaţi poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi Biroului de Ordine Publică Piatra-Neamţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.