Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat fără permis la volanul unei maşini furate, imobilizat în trafic după o urmărire de 10 kilometri, în Galați

112 politia politie

Un bărbat din judeţul Vaslui, fără permis şi aflat la volanul unei maşini furate, a fost imobilizat de poliţiştii gălăţeni pe DE 581, după o urmărire de zece kilometri, se arată într-o informare transmisă, duminică, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, anunță AGERPRES.

Potrivit sursei citate, duminică, în jurul orei 16,30, poliţiştii vasluieni au dat în consemn un autoturism care ar fi fost sustras de pe raza municipiului Bârlad. După aproximativ 30 de minute, un echipaj al Serviciului Rutier Galaţi, care se afla in patrulare pe DE 581, între localităţile Berheci şi Priponeşti, a observat autoturismul dat în consemn şi a efectuat semnale de oprire acustice şi luminoase.

Decizie de maximă siguranță - Primul meci din Liga 1 care se va disputa fără spectatori pe Arena Națională! Fanii își vor primi banii înapoi

Întrucât bărbatul aflat la volan nu a oprit, poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia, solicitând totodată întăriri de la Postul de Poliţie Munteni. După ce au urmărit autoturismul aproximativ 10 kilometri, poliţiştii l-au blocat în trafic şi l-au imobilizat pe cel aflat la volan.

În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul de 42 ani, din judeţul Vaslui, care ar fi sustras autoturismul, avea permisul de conducere retras din cauze medicale, neavând dreptul de a conduce.

Bărbatul, care este cercetat pentru furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a fost predat poliţiştilor vasluieni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.