Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat în comă profundă la ATI, după ce hoţii l-au lovit în propria casă

Moldpres
ATI Terapie Intensiva

Un bărbat este internat în comă profundă în secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, după ce a fost bătut în cursul nopţii de mai mulţi hoţi care i-au pătruns în casă, potrivit Poliţiei şi reprezentanţilor spitalului, potrivit Agerpres.

"Un pacient în vârstă de 50 de ani a fost adus în cursul nopţii trecute la Unitatea de Primi Urgenţe a SCJU Sibiu în stare foarte gravă, inconştient, după un stop cardio-respirator resuscitat la faţa locului unde a fost găsit. Bărbatul a fost preluat de personalul medical care i-a acordat îngrijiri şi a afectat investigaţii medicale. Pacientul este internat în cadrul secţiei Anestezie Terapie Intensivă , fiind în momentul de faţă intubat, ventilat mecanic şi în stare critică, în comă profundă", a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului sibian, Decebal Todăriţă.

Poliţiştii au fost sesizaţi asupra furtului şi agresiunii, la jumătate de oră după ce a avut loc.

"La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 03,00, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept într-un imobil din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a constatat că, la aceeaşi dată, în jurul orei 02,30, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul în cauză, l-ar fi agresat fizic pe proprietar şi ar fi sustras mai multe bunuri. Victima, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale în consecinţă", a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.