Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat înarmat cu un cuţit, reţinut după o încăierare pe terasa unui bar din Galați

Un bărbat din municipiul Galaţi, înarmat cu un cuţit, a fost reţinut de poliţişti după o încăierare produsă pe terasa unui bar din localitate, informează,vineri, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Potrivit sursei citate, Secţia 1 Poliţie Galaţi a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că la un bar de pe strada Brăilei are loc o încăierare între mai multe persoane.

Poliţiştii au mers la faţa locului şi au constatat că în urma intervenţiei firmei de pază conflictul fusese aplanat, fiind identificaţi doi bărbaţi, de 21 şi 23 de ani, care au participat la încăierare.

Din verificări, a rezultat că altercaţia ar fi fost cauzată de o discuţie în contradictoriu purtată cu alţi doi bărbaţi pe terasa barului, iar în timpul incidentului, unul dintre aceştia a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa, dar nu l-a folosit.

În urma activităţilor investigative, bărbatul în cauză a fost identificat, pe numele lui fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. În acelaşi timp, poliţiştii au identificat şi un adolescent, de 17 ani, care a participat la încăierare.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.