Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat încătuşat de poliţiştii suceveni după ce a făcut scandal şi a lovit-o pe soţia sa cu care se află în divorţ - A fost emis ordin de protecţie

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Bărbat încătuşat de poliţiştii suceveni după ce a făcut scandal şi a lovit-o pe soţia sa cu care se află în divorţ - Aa fost emis ordin de protecţie.

Un bărbat a fost încătuşat de poliţiştii suceveni după ce a făcut scandal şi a lovit-o pe soţia sa cu care se află în divorţ, el fiind agresiv şi cu echipajul de poliţie chemat să intervină. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie pentru cinci zile, informează News.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava a anunţat, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi, sâmbătă seara, prin apel112 cu privire la faptul că un bărbat este recalcitrant şi provoacă scandal.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului şi au identificat pe o femeie la locuinţa de domiciliu de pe raza sat/com Capu Câmpului, iar în urma discuţiilor purtate cu aceasta, a reieşit faptul că anterior sesizării, soţul său cu care se află în divorţ, a revenit la domiciliu în stare de ebrietate şi a provocat scandal. În urma discuţiilor contradictorii dintre cei doi, la un moment dat soţul său a lovit-o uşor în zona braţului drept.

Întrucât bărbatul a avut un comportament recalcitrant, fiind agresiv verbal faţă de poliţiştii care au intervenit la eveniment, acesta a fost încătuşat şi condus la sediul Postului de Poliţie Valea Moldovei în vederea luării măsurilor legale”, a transmis IPJ Suceava.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie pentru cinci zile, fiind evacuat din locuinţă. El este cercetat pentru comiterea a două infracţiuni de violenţă în familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.