Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat înjunghiat pe stradă, lângă București - Procurorii l-au lăsat în libertate pe agresor

Twitter
politie crima

Un bărbat de 60 de ani a fost înjunghiat în urma unui conflict spontan izbucnit pe o stradă din Cornetu, județul Ilfov. Agresorul a fugit cu mașina, împreună cu un alt bărbat, dar a fost prins pe Calea Rahovei din București.

Polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați joi cu privire la faptul că, pe o stradă din comuna Cornetu, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat a fost agresat fizic, prin lovire, cu un cuțit, de un alt bărbat, acesta din urmă părăsind locul faptei, cu un autoturism, condus de o altă persoană.

Imediat, polițiștii au urmărit autoturismul indicat de apelant, reușind interceptarea acestuia pe Calea Rahovei din București. Șoferul, în vârstă de 39 de ani, și a unui alt bărbat din autovehicul, de 36 de ani, au fost imobilizați.

Reținut și apoi eliberat

Victima, un bărbat în vârstă de 60 de ani, a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale din Bragadiru au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de cei doi bărbați. Aceștia au fost prezentați procurorului de caz, din cadru Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a dispus față de aceștia măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Bragadiru, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.