Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat internat la Psihiatrie, după un apel fals la 112. A anunțat că a ucis o femeie

cotidianul.ro
112

Un bărbat de 53 de ani, din Câmpia Turzii, a fost internat la Clinica de Psihiatrie Cluj-Napoca după ce a anunțat la 112 că a omorât o femeie și a aruncat-o în fântână, iar polițiștii au stabilit că apelul este fals, transmite Mediafax.

Un bărbat de 53 de ani, din Câmpia Turzii, a fost internat la Clinica de Psihiatrie Cluj-Napoca după ce, în noaptea de marți spre miercuri a sunat la 112 și a anunțat că a omorât o femeie, iar polițiștii au stabilit că este vorba despre un apel fals.

„În noaptea de marți spre miercuri, un bărbat de 53 de ani, din Câmpia Turzii, a sesizat prin apel 112 faptul că a ucis o femeie. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit ca apelul este unul fals. S-a impus măsura internării bărbatului la Psihiatrie, la Cluj-Napoca”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș.

Citește și: Noi descoperiri în casa lui Gheorghe Dincă - Anchetatorii au găsit noi fragmente de oase, însă nu par a fi umane - surse

Surse judiciare au declarat la rândul lor că bărbatul se afla în stare de ebrietate și că era cunoscut pentru diverse apeluri date anterior la 112, pentru care a și fost amendat.

„De această dată a sunat să anunțe că a ucis o femeie și a aruncat-o într-o fântână. A trebuit să investigăm și să tratăm serios un astfel de apel, chiar dacă, ulterior, s-a dovedit a fi unul fals”, au spus sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.