Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat monitorizat prin brăţară electronică după ce şi-ar fi ameninţat soţia cu violenţa

bratara electronica

Un bărbat din Garoafa este monitorizat prin brăţară electronică şi cercetat pentru ameninţare, după ce soţia sa, în vârstă de 66 de ani, a obţinut un ordin de protecţie faţă de acesta pentru că ar fi fost ameninţată cu acte de violenţă, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 22 ianuarie, ora 20,32, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală 1 Goleşti au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către o femeie, de 66 ani, din comuna Garoafa, cu privire la faptul că are unele neînţelegeri cu soţul său. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că între cei doi au existat unele discuţii în contradictoriu, iar femeia ar fi fost ameninţată cu acte de violenţă. Ulterior, bărbatul a fost identificat într-o anexă a locuinţei iar la vederea poliţiştilor, a devenit agresiv. În urma acestor acţiuni, întrucât bărbatul nu a încetat să se manifeste agresiv, în ciuda somaţiilor legale efectuate de poliţişti, a fost imediat imobilizat şi încătuşat", precizează IPJ.

Potrivit poliţiei, bărbatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea şi transportat la o unitate medicală, unde a fost internat pentru primirea sprijinului medical de specialitate, informează Agerpres.

Ulterior, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu iar după externarea bărbatului din unitatea medicală, miercuri, acestuia i-a fost montat un dispozitiv electronic de supraveghere.

Poliţiştii continuă monitorizarea bărbatului, în vederea respectării ordinului de protecţie provizoriu emis, el fiind cercetat pentru ameninţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.