Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat plecat de la o stână duminică seară, căutat timp de nouă ore de către jandarmi, salvamontişti şi pompieri - El a fost găsit teafăr

salvamont

Un bătrân în vârstă de 79 de ani, care duminică seară a plecat de la o stână din judeţul Argeş şi ale cărui rude au anunţat că nu mai poate fi contactat, a fost căutat timp de nouă ore, în noaptea de duminică spre luni. El a fost găsit teafăr, spunând că, fiind obosit, nu a continuat drumul şi s-a oprit să doarmă, potrivit news.ro.

Bătrânul a plecat duminică seară de la o stână din judeţul Argeş către localitatea Voina. În jurul orei 01?20, o rudă care îl aştepta să coboare în zona barajului din Voina şi care nu a putut să mai ia legătura cu bărbatul a sunat la 112, anunţând situaţia acestuia.
Timp de nouă ore, echipe de salvatori formate din jandarmi montani, salvamontişti, pompieri şi personal SMURD l-au căutat pe bărbat în zona Voievoda spre Voina.
„Jandarmii, alături de ceilalţi salvatori, au căutat în zonă toată noaptea, pentru ca bărbatul să fie găsit. După o noapte de căutări, salvatorii au reuşit să-l găsească astăzi în jurul orei 09:50, în apropierea Barajului Râuşor. Acesta avea o stare de sănătate bună, iar la vederea salvatorilor, bărbatul le-a spus că a înnoptat într-un vagon forestier pentru că era extenuat şi nu a mai putut continua drumul”, informează, luni Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.